Oddstreak gaat je met data helpen de bookies te verslaan

Redactie 8 okt 2017 Entertainment

Het weekend is het mooiste moment van de week. Beetje bier drinken, minifrikandellen met mayo naar binnen werken en voetbal kijken. Beter wordt het niet. Wel spannender, mits je inzet op de voetbalwedstrijden die in het weekend voorbij schuifelen.

Je zal niet de eerste zijn die van woede zijn televisie kapot heeft gesmeten nadat in de 94e minuut nog even de gelijkmaker werd gescoord, terwijl jij toch echt had ingezet op een overwinning van de thuisploeg. Was een zekerheidje. Kun jij weer een week droog brood eten met een glas water erbij, in plaats van die spareribs thuis laten bezorgen. Gelukkig is daar Oddstreak.

Deze app moet je gaan helpen de bookies voor eens en altijd te verslaan en binnen no time die McLaren voor de deur binnen te wedden. Zij combineren de big data van sport met de odds van de bookmakers en hoe je dat in jouw voordeel kunt gebruiken. Het is nog een Kickstarter projecten en ze zitten nu op 1/10e van het benodigde bedrag. Ze kunnen nog wel wat knaken gebruiken. Zie het als een investering in de toekomst, waarbij je later gaat oogsten. Dit is toch een app die er moet komen? Kunnen de Bet-Boys ook nog wel wat aan hebben! Hier kun je Oddstreak steunen en een paar centen doneren.

Reageer op artikel:
Oddstreak gaat je met data helpen de bookies te verslaan
Sluiten