Dit is waarom jij nog meer ochtendseks moet hebben

redactie 21 dec 2018 Entertainment

We weten allemaal dat het één van de chillste activiteiten ever is. Nu komt er ook nog eens één van de beste uitkomsten van een onderzoek ooit bij. Het blijkt namelijk dat een goede partij ochtendseks, ook nog eens supergezond is. Dus als je slim bent, zorg je dat je vriendin dit leest.

Volgens Dr. Musa Yakubu van de universiteit van Ilorin, is deze slaperige seks een hele goede manier om je dag te beginnen. Dus naast die gare superfoods, goed slapen en genoeg bewegen, kun je net zo goed eens flink van bil gaan voordat je uit je nest komt.

Sexy La Tortura GIF - Find & Share on GIPHY

Ochtendseks is zo gezond omdat het je bloeddruk verlaagt en je hebt minder kans op een hartaanval. Tijdens de seks maakt je lichaam ook oxytocin aan, dit stofje geeft je een goed gevoel. Dus als je meisje weer eens hoofdpijn of te veel haast heeft, heb jij nu genoeg argumenten om op terug te vallen.

En alsof het nog niet genoeg is, is het ook nog eens goed voor je weerstand. Je loopt minder kans op verkoudheid of de griep. Dus we weten allemaal wat ons morgenochtend te doen staat. Bovendien bewijst dit onderzoek dat de ochtend het beste moment van de dag is voor seks. Moet je nog meer weten? Ketsen jij!

Make Love Tortoises GIF by ThirteenWNET - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Dit is waarom jij nog meer ochtendseks moet hebben
Sluiten