Nu al goeie cadeautips voor de feestdagen

redactie 29 okt 2015 Entertainment

Het is eind oktober. De blaadjes aan de bomen kleuren rood, het is om 18:00 uur donker en langzaam maar zeker naderen de sfeervolle feestdagen. Aangezien je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het opstellen van een verlanglijstje, de pepernoten liggen immers ook al sinds augustus in de winkels, helpen wij je een handje. Dit zijn onze favorieten voor de beste kerstcadeaus voor hem die je kunt halen bij onze vrienden van radbag.nl.

1. Een richtingaanwijzer op de fiets waarom je hand uitsteken als je een gadget op je fiets kunt knallen die je medeweggebruikers vertelt waar je heen gaat? De IIGI Signal Pod richtingaanwijzer is het coolste wat er is op fietslichtgebied. Het LED-scherm werkt zowel als richtingaanwijzer en achterlicht, dus dat HEMA-lampje kun je ook in de prullenbak mieteren. Op je stuur kun je met knopjes aangeven welke kant je op gaat. Voor 29,95 klik je ‘m in huis.  

 

2. Heisenberg snijplank De tijden dat enkel de vrouwen in de keuken staan zijn wat ons betreft wel voorbij. Koken is chill. Geef je keuken een extra portie coolness mee door je kipfilet te snijden op de Heisenberg snijplank. Let’s cook! Hier verkrijgbaar voor 29,95.

3. Een op afstand bestuurbare bionische vogel Ga je de wereld hiermee redden van de ondergang? Neuh. Ga je hier chicks mee versieren? Mwah. Heb je dit nodig? Niet echt. Maar ga je hier veel plezier mee beleven? Ja! Een op afstandsbestuurbare bionische vogel. Voor een kleine 100 piek vlieg jij er straks mee in de rondte. 

4. Een bierbrouwpakket – Bier is lekker. Maar wist je dat je ook je eigen bier kan maken? Met bloed, zweet en tranen door jou bereid. Jouw hoofd op het etiket. Dat is te gek toch? Kan allemaal met het bierbrouwpakket van de Brooklyn Brew Shop. Zolang je je borsthaar niet scheert gaat het niet veel mannelijker worden dan dit. Voor 60 euro haal je het pakket in huis

5. Jedi FX Lightsaber mét geluid – Star Wars-fanaten verenig u. Dit is de gadget die je wil hebben. Met Star Wars: The Force Awakens dat voor de deur staat is dit het ultieme speelgoed voor hem en je jongere neefje. De soundeffecten maken het helemaal af. Ook handig voor met carnaval en het plaatselijke comic con-festival. Kost je 18 euro. Koopje toch?

Alle hierboven genoemde cadeaus en meer bestel je hier. Veel plezier ermee!

Reageer op artikel:
Nu al goeie cadeautips voor de feestdagen
Sluiten