Nu al episch: Springkussenfestival in Amsterdam

Redactie 10 jul 2015 Entertainment

Omcirkel 29 en 30 augustus maar in de agenda, want dan vindt in Amsterdam het eerste springkussenfestival plaats. Een wat? Juist. Een festival dat compleet bestaat uit springkussens. 7500 vierkante meter in totaal maar liefst! Daarmee biedt het plaats voor zo’n 4000 partygangers.

Dat klinkt gaaf he? Precies! Zie het als een jolige mix van Shoeless, Apenkooi en De Nachtspelen op een ondergrond van opblaaskastelen, springkussens, trampolines, stormbanen, waterglijbanen en ballenbakken. En dan met vette dj’s. En bier plus aanverwante genotsmiddelen.

Organisator Michiel Döppelman: ‘Op andere door ons georganiseerde feestjes voor volwassenen stond wel eens een springkussen of ballenbak. Dat is altijd een groot succes. We dachten nu: laten we er een heel festival van maken. In Zuid Korea kennen ze iets soortgelijks, dus waarom niet in Nederland?’ Michiel roept de mensen nu al op om zoveel mogelijk opblaasshit mee te nemen. ‘Er zullen scheidsrechters rondlopen die de leukste teams belonen met prijzen.’ Oké, oké. Klinkt crazy.

Het festival gaat plaatsvinden in sportpark Sloten. Kaartjes zijn nog niet te koop, maar hier kun je je alvast registreren. Als je nog niet warm genoeg bent, dan maakt de trailer je dat wel!

Reageer op artikel:
Nu al episch: Springkussenfestival in Amsterdam
Sluiten