Bekijk films in bioscooptrein NS met popcorn en piccolo’s

Redactie 28 jan 2018 Entertainment

Biosfilmpie pakken in de trein? Vanaf vandaag kan het in de trein Amsterdam-Rotterdam en tussen Utrecht en Eindhoven. Speciaal voor het Internationale Film Festival in Rotterdam. Je krijgt er popcorn en een hele authentieke filmbeleving bij.

De speciale coupé is aangekleed in stijl van de bioscoop. Ouderwets genieten met piccolo’s die je popcorn komen brengen. Zit je in een andere coupé? Niet getreurd, je kunt via de app CinetraiNS de films gewoon bekijken. Dus heb je even niets te doen en gratis OV? Pak de eerstvolgende trein.

Het Internationaal Film Festival vindt plaats tot en met 4 februari. De actie bij NS duurt tot en met 5 februari, dus nog een extra dagje films bingewatchen. De film Chlocophyl van Berry Jenkins kun je bijvoorbeeld aanschouwen terwijl je over de rails suist. De film vertelt het verhaal over een jonge vrouw die worstelt met haar identiteit en mislukte relatie in Miami. Klinkt niet verkeerd. Zorg er dan wel voor dat je weer een beetje positief de locomotief uit stapt.

Bijna zeshonderd films zijn te zien in deze sombere januarimaand. Er zitten zelfs een aantal Oscarkandidaten bij: The Shape of War, Lady Bird en I, Tonya zijn enkele om te noemen. Dus pak de trein naar Rotterdam en kom terug met vierkante oogjes. Kun je op de terugweg film 599 kijken.

Reageer op artikel:
Bekijk films in bioscooptrein NS met popcorn en piccolo’s
Sluiten