NS Directeur doet gekke stunt in YouTube video

redactie 27 dec 2016 Entertainment

Volgens Donald Trump is het allemaal een vooropgezet plan van de Chinezen, maar als we met z’n allen nog een tijdje willen genieten van de aarde waarop we rondlopen moeten we allemaal een beetje aan het milieu werken. Je plastic chipszakje in de prullenbak gooien werkt ook, maar acties als die van de NS zetten pas echt zoden aan de dijk.

Ons treininstituut heeft namelijk besloten om vanaf 1 januari 2017 voor honderd procent op windenergie te draaien. Dat zijn initiatieven die we alleen maar toe kunnen juichen. Om dit op ludieke wijze bekend te maken, ging NS capo di tutti capi Roger van Boxtel zelf de kracht van wind etaleren door aan een wieken van een molen te hangen.

Hij’s gek joh! Wel prettig gestoord. Dankzij het 10-jarige energiecontract tussen NS, de spoorsector en energieleverancier Eneco dat vorig jaar is gesloten, kunnen wij voortaan reizen zonder dat wij ook maar iets vervuilen. Een windmolen die een uur draait kan een trein al van Utrecht naar Groningen laten rijden.

We horen jullie al denken; moeten wij nu extra gaan betalen om dit mogelijk te maken? Nope. Door flink te besparen op het stroomverbruik gaat NS dit tegen. Nice! Kunnen onze kleinkinderen misschien ook nog van onze aarde genieten. 

Check hieronder de video van de stuntende NS-directeur:

Reageer op artikel:
NS Directeur doet gekke stunt in YouTube video
Sluiten