Noors hotel biedt ongekende natuurlijke ervaring

Redactie 23 mrt 2017 Entertainment

De overheid in Noorwegen gaf een aantal jaar terug de opdracht om de regio in het noordwesten van het land op te leuken en klaar te maken voor meer toeristen. Dit zou het gebied aantrekkelijker moeten maken zodat jij vaker de auto pakt om hier eens rond te kijken.

De Noor Knut Slinning had toevallig een strook land in die regio om af en toe tot rust te komen en lekker van de natuur te genieten. Niemand die hem daar stoorde als hij aan het relaxen was.

Totdat het toeristenbureau zich dus met het gebied ging bemoeien en twee architecten het pad van Knut kruisten. Het duo Jensen en Skodvin leek het een goed idee om het land van Knut eens flink onder handen te nemen en er een compleet nieuw hotel neer te zetten. De residentie zou afwijken van andere logeeradressen en een geheel eigen stijl krijgen. Knut had daar wel oren naar.

Dat is maar goed ook want nu staat er een adembenemend hotel met de naam Juvet. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw in een oude boerenschuur, de rest van de kamers bevinden zich in afzonderlijke hutjes middenin de natuur.

De architecten maakten er een imposant complex van met moderne gebouwen en een natuurlijke uitstraling, het resultaat is geweldig. Het hotel gaat helemaal op in de omgeving en geeft in zowel de zomer als winter een sensationele ervaring als uitzicht. Knut maakte wat foto’s van zijn hotel en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor. Sla dit jaar het dagje Bataviastad eens over en verras je vriendin met een verblijf in dit Noorse wonderplekje.

Juvet

Reageer op artikel:
Noors hotel biedt ongekende natuurlijke ervaring
Sluiten