Nooit meer een lege telefoon dankzij de Mini Power

koen 27 nov 2014 Entertainment

Het is één van de vervelendste problemen die je kunt hebben in eerste wereldlanden. Een lege mobiel. Moeilijk irritant, vooral als je onderweg bent en vol lekker in de whatsappsessie zit met het meisje dat jouw nieuwe verovering moet worden. Redding is nabij, want designer Tsung Chih-Hsien heeft een fantastische oplossing ontwikkeld.

De Mini Power, een klein batterijtje waarmee jij je telefoon voor 2, 4 of 6 uur kan opladen. Het chille aan deze batterij is dat het zo klein is dat jij je mobiel gewoon in je zak kan houden. Geen getrek of geouwehoer met kabels of iets dergelijks. Daarbij kun jij de kleine batterij gewoon weer opladen. Voor de milieubewuste mensen onder ons: de Mini Power kan ook gewoon gerecycled worden door elke winkel die deze kleine apparaten verkoopt. Groen, klein en tot 6 uur aan extra batterij. Dat is nog eens een chille uitvinding!

Dat vonden ze ook bij de Red Dot Awards 2014, waar Tsung er vandoor ging als winnaar van de Design Concept Award. Het is nog een concept, dus voorlopig nog niet verkrijgbaar op de markt. Maar gezien de relaxtheidsfactor van de uitvinding gaat dat vast niet lang duren. 

Reageer op artikel:
Nooit meer een lege telefoon dankzij de Mini Power
Sluiten