No Surrender van binnenuit, met Captain Henk in de hoofdrol

Redactie 13 okt 2017 Entertainment

Oprichter van No Surrender Klaas Otto zei na oprichting van de motorclub in 2013 dat zij geen Hell’s Angels zijn, maar een clubje gezagsgetrouwe burgers. Lekker scheuren op Harley’s en een pilsje pakken in testosteron-geladen leren vestjes. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en betekenen de onschuldige woorden van Otto helaas weinig meer. De woorden No Surrender en wapen- en drugshandel worden nu in een adem uitgesproken.

 

Het nieuwe regeerakkoord wilt motorclubs als No Surrender verbieden. De regering spreekt over een verbod op zogeheten Outlaw Motorcycle Gangs (OMG’s). No Surrender leider Henk Kuipers lacht dit volledig weg: ,,Ik voel me niet bedreigd. Panda’s….die worden pas bedreigd.”

PowNed wilde eens écht weten hoe het er aan toe gaat in zo’n stoere mannenclub en kreeg toestemming om No Surrender koning Henk Kuipers te volgen, zowel zakelijk als privé. De 53-jarige ex-bodyguard van Bill Clinton is een liefhebbende man, vader en opa, maar ook een spijkerharde leider. Je krijgt ontroerende beelden te zien in familiesferen, maar ook de meedogenloze ijzeren hand die Henk als motor-eindbaas moet hebben. Captain Henk gaat de serie heten, elke donderdagmiddag om 16:00 kunnen we genieten van de motorheld. Vandaag lanceerde PowNed de eerste aflevering.

 

PowNed

Reageer op artikel:
No Surrender van binnenuit, met Captain Henk in de hoofdrol
Sluiten