Er komt een No Rules mode in FIFA19

Redactie 14 sep 2018 Entertainment

Nog even wachten en FIFA19 kan gespeeld worden en de best denkbare nieuwe feature is toegevoegd, want in de nieuwe FIFA19 komt er een No Rules mode. Dat wordt ouderwets hakken en zagen.

Kun je je nog herinneren wat je vroeger met Q kon doen? Precies ja, horrortackles uitdelen en de wedstrijd laten ontaarden in een veldslag waarbij Nederland-Portugal op het WK 2006 wordt gedegradeerd tot een vriendschappelijk oefenpotje. Zoiets keert dus terug, maar dan zonder dat de scheidsrechter ingrijpt, want bij de No Rules mode, je verwacht het niet, is alles maar dan ook alles toegestaan.

View this post on Instagram

Which friends will ❤️ the FIFA 19 no-rules game mode? 🤣👌 @433FIFA

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on

Survival mode

Dat kan niet anders dan lachen worden! Naast de No Rules Mode, komen er nog een aantal toffe nieuwe features in de game. Zo kun je je met ‘Headers and Volleys’ wanen alsof je weer tien jaar oud bent en met je vriendjes op het veldje staat. Of wat dacht je van de Survival Mode? Elke keer als je scoort, dan verlies je een speler uit je team. Wie het eerst bij de vijf is wint.

Ratings

Het moge duidelijk zijn dat we naast de career mode ons niet hoeven te vervelend met FIFA19. Eerder werd ook al bekend dat EA Sports eindelijk de rechten heeft verworven van de UEFA Champions League. Ook de geruchten over de 5 vs 5 FIFA Street mode lijkt ons gruwelijk. Alleen daarom wordt de game al een absolute must have. Verder zijn ook de spelers met de hoogste rating bekend gemaakt. Hieronder de beste 10 spelers uit FIFA19. Trommel je maten op en organiseer een toernooi avondje, dit gaat genieten worden.

10. Toni Kroos –  90

9. David De Gea  – 91

8. Luis Suarez – 91

7. Sergio Ramos – 91

6. Eden Hazard – 91

5. Kevin De Bruyne – 91

4. Luka Modric – 91

3. Neymar Jr – 92

2. Lionel Messi – 94

1. Cristiano Ronaldo – 94

Reageer op artikel:
Er komt een No Rules mode in FIFA19
Sluiten