Het NK Trefbal komt eraan en je kunt nog meedoen

Redactie 8 mrt 2017 Entertainment

Het NK Trefbal komt eraan jongens! Dat is basisschoolnostalgie in z’n puurste vorm. Sportpakje aan en voor even terug naar die naar opgedroogd zweet meurende gymzaal om ouderwets ballen te gooien en te vangen.

Ruzies werden er opgelost, namen gevestigd. Als jij bij de beste trefballers van de klas hoorde, dan behoorde je bij de stoerste jongens van de klas. Eens per jaar was het sportieve hoogtepunt van het jaar: het schooltoernooi. Nu wordt het op landelijk niveau getrokken tijdens het NK Trefbal. Het toernooi dat overigens door dezelfde mensen als van het NK Risk wordt georganiseerd.

Op 2 april 2017 in Sportcentrum Olympos in Utrecht is het zover. Op die dag zal eeuwige roem kunnen worden verdiend door met de zege aan de haal te gaan en jezelf en jouw team te kronen tot Nederlands Kampioenschap Trefbal. Als je daar geen vrouwen mee gaat versieren.

Tijdens het toernooi zullen diverse scouts op de tribune zitten om te scouten voor het Nederlands Team voor het EK Dodgeball, dat komende zomer in Schotland zal worden georganiseerd. Als je goed je best doet zit jij doe jij komende zomer mee aan een officieel EK. Het winnende team krijgt sowieso de kans om mee te trainen met het selectieteam van het Nederlands Dodgeball Team, dus je weet waar je het voor doet.

Je kan je opgeven in twee verschillende categorieën: de AA-competitie voor de echte fanatiekelingen en de Haribo-competititie die het Olympische motto prevaleren van meedoen is belangrijker dan winnen. Sterk staaltje sponsoring hier ook. Denk jij: verdomme, ik moet meedoen aan het NK Trefbal! Begin dan als een gek een team op poten te zetten en schrijf je in op nktrefbal.nl.

NK Trefbal
Reageer op artikel:
Het NK Trefbal komt eraan en je kunt nog meedoen
Sluiten