Inschrijving voor het NK Mens Erger Je Niet is geopend

Redactie 11 jan 2018 Entertainment

Het is januari, dat bekent weer tijd voor de nodige Nederlands Kampioenschappen. Bordspellen welteverstaan. Aanstaande zaterdag wordt het NK Risk georganiseerd, maar mocht je meer lol beleven aan een potje Mens Erger Je Niet, dan hebben we goed nieuws voor je, want binnenkort staat het NK Mens Erger Je Niet op de planning.  

Op zaterdag 27 januari komen de meest gepassioneerde Mens Erger Je Niet-spelers in Emmeloord bij elkaar om uit te vogelen wie zich een jaar lang de beste Mens Erger Je Nieter van Nederland mag noemen. Om het allemaal nog feestelijker te maken, is Arie Koomen ingeschakeld om de presentatie voor zijn rekening te nemen. Ook zal hij in de eerste ronde een potje mee dobbelen.

Het is niet voor het eerst dat het NK van het fameuze bordspel wordt georganiseerd, want dit jaar is het alweer de 40e editie. De winnaar zal er met de eer en een geldprijs vandoor gaan. Dat werkelijk iedereen kans maakt op de felbegeerde titel werd vorig jaar wel duidelijk. Toen wist de 8-jarige Thomas Aarnink uit 250 deelnemers de beker mee naar huis te nemen.

Meedoen? Via mensergerjeniet@droogpieren.nl kun je je inschrijven of gewoon op de dag zelf naar Emmeloord afreizen. Meer info vind je op droogpieren.nl. Succes he!

Foto: PXhere.com

Reageer op artikel:
Inschrijving voor het NK Mens Erger Je Niet is geopend
Sluiten