Nirvana reünie in Seattle laat je smachten naar meer

redactie 4 sep 2018 Entertainment

Een volledige reünie van de rockband Nirvana zit er helaas niet meer in. Toch kwam afgelopen zaterdag tijdens het concert van de Foo Fighters de Nirvana-bassist Krist Novoselic het podium op. Het publiek werd helemaal gek. En terecht. 

In de Foo Fighters spelen twee voormalige leden van Nirvana: de welbekende Dave Grohl en gitarist Patt Smaer. “This is an old song, we haven’t done this song together in a long time,” Vertelde Grohl het publiek. “We haven’t done this song together in a long time.” Samen met Krist speelden ze ‘Molie’s lips’.  We horen jou denken: “Dat is toch helemaal geen liedje van Nirvana?’’  Klopt, je hebt gelijk. Het was een liedje van The Vasalines, een band die Kurt Cobain bewonderde. Hij heeft het liedje vroeger meerdere malen live gecoverd. De cover is daarnaast verschenen op het Nirvana-album ‘Incesticide’.

Het publiek ging in ieder geval massaal uit z’n dak. Jullie willen natuurlijk ook even het bewijs zien. Kijk en geniet van deze geniale performance. Holy moly, hier had je toch bij willen zijn?

Ze hebben het van te voren uiteraard even geoefend. Want dat doen professionals. Check deze tweet van Krist Novoselic maar eens.

Ze gingen ook nog even met z’n drieën op de foto. Gezellig.

 

En nog even een reactie uit het publiek. Want ja, je had wel effe een dikke dosis mazzel als je hier getuige van was.

Tot slot. Even back to the good old days. De jaren ’90 waren prachtig.

Foto: Screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Nirvana reünie in Seattle laat je smachten naar meer
Sluiten