Nintendo komt met absolute must-have voor de Nintendo Switch: Arms

Redactie 30 jun 2017 Entertainment

Eén van de grote voordelen van de Nintendo Switch is dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. In de handheld-modus kun je op reis je favoriete games spelen. Het enige nadeel is dat er nog niet ontzettend veel games zijn. The Legend of Zelda en Mario Kart 8 Deluxe waren tot voor kort de enige twee must-haves. Daar kunnen we nu gelukkig een derde game aan toevoegen: Arms.

FHM-Arms

Arms is een boksgame met een twist. In plaats van de Mayweathers van deze wereld speel je met vrolijke personages die de beschikking hebben over armen die heel ver uit kunnen rekken. Dat zorgt ervoor dat je je tegenstander op zo’n vijf meter afstand kan raken, wat weer voor een andere dynamiek zorgt. Het is echt een verdomd leuke titel, wat we graag even voor je verduidelijken. En het mooiste van dit alles? Daaronder vertellen we je ook nog even hoe je de game bij ons kunt winnen!

Dynamische actie

Afbeeldingsresultaat voor arms

Het mooie aan Arms is dat het geen kwestie van rammen op knoppen is. Het is een game waarbij je goed moet nadenken over hoe je je tegenstander gaat bestoken, en wat voor aanvallen hij of zij kan uitvoeren. Zo kan het soms een waar schaakspel zijn, waarbij je om elkaar heen loopt en springt, en hier en daar wat voorzichtige stoten probeert uit te delen. Als je echter eenmaal door de verdediging van je tegenstander komt, omdat je bijvoorbeeld een aanval ontwijkt en daar heerlijk op inspeelt, dan verandert de game in een heerlijk slugfest. Tel hier verschillende power-ups en de mogelijkheid om een super-aanval uit te voeren bij op, en je hebt een game waarin geen enkel potje hetzelfde is.

Verschillende manieren om te spelen

Afbeeldingsresultaat voor arms

Daar komt nog eens bij dat je tien verschillende personages hebt die stuk voor stuk anders spelen. Bovendien kun je vóór elke ronde van een gevecht beslissen met wat voor soort vuist je de ander te lijf gaat. Sommige vuisten zijn zeer krachtig, maar heel langzaam, waardoor je de kans loopt om gecounterd te worden. Combineer je dat echter weer met een andere vuist die heel snel kan slaan, dan heb je weer een interessant evenwicht. In de potjes die we gespeeld hebben, was het heel mooi om te zien dat we elke keer verrast werden.

Ideale game om online te proberenAfbeeldingsresultaat voor arms

Helemaal wanneer je besluit om online de strijd aan te gaan. Het vinden van een potje is een fluitje van een cent, en als je eenmaal in de arena staat is de onvoorspelbaarheid van je tegenstander echt heel mooi. We zijn meerdere keren volledig afgemaakt omdat we tactieken tegen ons gebruikt zagen worden die we nog niet kenden, maar hebben ook zeker een aantal geweldige overwinningen behaald, waardoor we alleen maar naar meer snakken. Het is zo’n game waar je even voor gaat zitten, en voor je het weet zo weer een paar uur verder bent.

Overtuigd? Dan is dit je kans om de game te scoren, want zoals beloofd geven we er eentje weg. Daar gooien we bovendien wat leuke Arms-goodies bovenop.

Hoe kun je dit winnen? Heel simpel! Stuur een mail naar jelle@wayneparkerkent.com met daarin de vermelding van je adresgegevens. Aan de hand daarvan kiezen we één winnaar uit, die we dit mooie prijzenpakket opsturen.

Reageer op artikel:
Nintendo komt met absolute must-have voor de Nintendo Switch: Arms
Sluiten