Niki Terpstra doet hele ploeg 61.250 euro aan Rolexen cadeau

Redactie 9 apr 2018 Entertainment

Op de dag van de grappen en grollen won wielrenner Niki Terpstra de Ronde van Vlaanderen. Hij was zo blij dat hij zijn hele team een Rolex cadeau gaf. Nee, geen 1-aprilgrap, maar wel een heerlijke move van de Nederlandse wielrenner.

We vernamen het nieuws via de ploegmaat van Niki, Iljo Keisse. Hij postte namelijk op Instagram een kiekje met een Rolex om. Hij schreef: ‘Thanks a million times @nikiterpstra for this beauty! You made your dream come true last Sunday and now you made mine come true as well! Pleasure to work for you!’ Lekker bezig Niki!

Fake news

Na dit berichtje postten meerdere media dat alleen Iljo een Rolex had gekregen. Niemand ging er vanuit dat de winnaar van de Ronde van Vlaanderen zo’n grote baas was, dat hij voor zijn hele team een mooie shiny watch had gekocht. Iljo zette dit recht door middel van de gouden quote van President Trump te posten, met daarbij een foto met maar liefst zeven Rolex horloges. In totaal een waarde van 61.250 keiharde knaken. Dan moet je wel heel erg blij zijn met je overwinning.

Afgelopen weekend was Niki Terpstra ook weer aan de beurt om zijn krachten te laten zien tijdens de zware tocht van Parijs-Roubaix. Hij werd niet eerste, maar kwam wel op het podium. Hij finishte met een mooie derde positie. Doet ‘ie goed hoor. Rolexje voor de volgende overwinning? Wij melden ons graag aan in het team van Quick-Step.

Foto: Iljo Keisse

Reageer op artikel:
Niki Terpstra doet hele ploeg 61.250 euro aan Rolexen cadeau
Sluiten