Hier zijn de 5 heetste Nike sneaker releases van dit moment

Redactie 12 sep 2018 Entertainment

Voor onze sneakerheads en de mensen die nog geld over hebben, hebben we vandaag weer een een lijstje vol met toffe releases van onze grote vriend Nike. We hebben de 5 heetste sneaker releases op het menu staan die je niet mag missen.

Nike Air Max 90/1 Red Sepia Oil Grey

Nike Air Max 90/1 Red Sepia Oil Grey

Als je in dit artikel iets leest over een hybrid zal het niet gaan over je buurman die een Prius heeft gekocht omdat hij daarmee denkt het leven op aarde een stukje beter te maken. Nee, hier praten we over twee verschillende schoenmodellen samengesteld tot een geheel. De 90/1 is hier een voorbeeld van: de bovenkant heeft het te danken aan de Air Max 1 en haar zool is geleend van de Air Max 90. Rood sepia gecombineerd met twee kleuren grijs, maakt deze schoen je helemaal klaar voor de herfst. In het model zelf zal je ook het comfort voelen van de twee samengevoegde Air Max’jes. Shop hier De Nike Air Max 90/1. Vergeet de kortingscode FHMXBRUUT niet in te vullen om de prijs wat te drukken.

Nike Air Max 1 Premium SC Pure Platinum

Nike Air Max 1 Premium SC Pure Platinum

Sinds vorig jaar regent het Air Max 1 Jewel en wij hebben daar weinig problemen mee. De kleine vervangende swoosh is stijlvol en opmerkelijk. Bij deze Air Max heeft Nike gekozen voor een grijze/platina Jewel swoosh. Een combinatie van licht blauw en wit maakt dit de perfecte kleurstelling voor deze Air Max. De schoen heeft qua kleurencombinatie iets weg van de Air Max 1 Jewel University Blue, maar naast de zachtere stof die de premium heeft is de kleur ook net iets zachter en kijken we dus weer naar een top prestatie van Nike. Shop hier de Premium Air Max 1. Vergeet de kortingscode FHMXBRUUT niet te gebruiken.

Nike Air Max 90 1 White Metallic Gold Black

Nike Air Max 90 1 White Metallic Gold Black

Wil je een schoen die matcht met je gouden Rolex? Deze 90/1 heeft het allemaal. De grove Air Max 90 zool samengevoegd met wit & goud. Je moet ‘m durven dragen. Nike heeft ons niet in de steek gelaten betreft de nieuwe colorways. Naast het mooie voor- en zij aanzicht wordt de schoen perfect aangevuld met een zwarte zool die ook weer geel/gouden accenten bevat. De gewaagde combinatie van de Air Max 1 en Air Max 90 sluit precies goed aan op deze gedurfde kleuren. Snel bij zijn, want op = op. Hier scoor je deze shinende hybrids. Met de code FHMXBRUUT krijg je korting hè, je weet.

Nike Air Max 90 1 Purple Basalt Anthracite Summit White

Nike Air Max 90 1 Purple Basalt Anthracite Summit White

Oké nog eentje dan. We kunnen niet genoeg krijgen van die hybrid’s. Als laatste kijken we hier naar een Air Max 90/1. De laatste van de drie sneaker releases doet zeker niet onder voor zijn soortgenoten, met een basalt paarse kleur is dit de schoen die jij moet aantrekken naar je werk als je complimentjes wilt vangen. We know you want it. Samen met de spierwitte zool en een zwarte swoosh is deze Air Max een perfecte schoen voor onze nazomer en vroege herfst. Als je wilt opvallen, dan is dit je sneaker. Hier moet je zijn als je de Air Max 90/1 wilt hebben.

Nike Air Safari SE Monarch

Nike Air Safari SE Monarch

Voor de Air Max 1 liefhebbers begint het al te kriebelen wanneer je deze kleuren en patronen ziet. De safari is namelijk een geliefd paartje voor de lovers. Nike heeft besloten om deze gruwelijke kleuren en patronen op de Monarch te stoppen en dit is het eindresultaat. Naast het feit dat deze schoen er al fantastisch uit ziet is de Monarch ook nog eens heel goed betaalbaar, want hij kost een schappelijke 110 euro. Shop hier dit paatje klassiekers gecombineerd met de iconische print. Met de kortingscode FHMXBRUUT is ‘ie nog eens extra voordelig.

Winnen?

Lekkere sneaker releases toch? We maken het nog mooier, want uiteraard geven we in samenwerking met Bruut weer een paar sneakers weg. Winnen? Like het bericht op Facebook en raad het goede getal. Wij hebben een cijfer onder de 1.000 opgeschreven, de eerste die het juiste getal raad die mag een paar sneakers uitzoeken bij Bruut. Succes vrienden!

Reageer op artikel:
Hier zijn de 5 heetste Nike sneaker releases van dit moment
Sluiten