Nike komt met maar liefst 9 dikke Air Max modellen ter ere van Air Max Day

Redactie 27 mrt 2018 Entertainment

Gister was het Nike Air Max Day! Misschien heb je het gemist, maar dit is toch een memorabele dag aan het einde van deze koude maand. Om deze heugelijke dag te vieren pakten ze maar liefst uit met 9 nieuwe sneakers.

Nike loopt zeker niet naast zijn schoenen, want dit mag best wel eens gevierd worden. Het was gister namelijk precies 27 jaar geleden dat de eerste versie van Nike Air Max uit kwam. Een nieuwe wereld ging open, want we konden eindelijk op een wolkje lucht lopen. Niet alleen ideaal om even een lekkere wandeling mee te maken, maar met deze schoenen kon je ook ideaal de bal de kruising in rossen. De perfecte combinatie van een wandel en sportschoen. Halleluja!

Eerste Nike Air Max

Om deze schoen te eren komt Nike dus met maar liefst 9 nieuwe soorten Air Max schoenen. De eerste die ze aankondigen is zeker niet de minste. Het is namelijk de allereerste (collectorsitem) versie van de schoen. Wie weet is komt de oude schoen weer helemaal in en ben jij een van de eerste trendsetters. Helaas zijn er al een aantal uitverkocht, dus ga snel naar de website van Nike en scoor die pattas.

Foto’s: Nike

Reageer op artikel:
Nike komt met maar liefst 9 dikke Air Max modellen ter ere van Air Max Day
Sluiten