Nike Air Max 1 Jewels zijn terug als nooit tevoren

Redactie 10 nov 2017 Entertainment

De Nike Air Max 1 Jewel zijn terug in 2017 en dikker dan ooit tevoren! Toffe kleuren en luxe materialen, wat wil je nog meer? Zowel beschikbaar voor de ladies als voor de mannen.

Maar waar komt de naam “Jewel” eigenlijk vandaan? De Jewel wordt gekenmerkt door de kleine en shiny miniswoosh die zeker niet onopgemerkt blijven. Nike heeft voor dit bijzondere model veel releases uitgebracht met premium materialen en mooie kleuren die je niet vaak tegenkomt. De Nike Air Max 1 Jewel Summit Light Bone/ Atomic Teal heeft bijvoorbeeld een mudguard van luxe groen suède en een upper in een subtiele ivoorkleur. Deze sneaker is door zijn unieke kleurensamenstelling ook onwijs populair en gaan als warme broodjes over de toonbank.

De term Air Max staat voor comfort en dat is bij deze schoen niet minder waar. Door de luchtbel technologie in de zool is deze schoen een plezier om lange afstanden mee af te leggen. Een model dat door de jaren heen niet weg te slaan is uit het straatbeeld. Ben jij op zoek naar vette schoenen? Stop met zoeken haal een paar Nike Air Max 1 Jewel’s, exclusief verkrijgbaar bij Bruut Nu ook speciaal voor de FHM lezers met €10 korting als je de kortingscode FHM invult.

Check ook de volledige Nike Air Max collectie van Bruut Sneakers! Houd de website ook goed in de gaten, want binnenkort komen er weer dikke sneakers binnen! Volg Bruut op Facebook & Instagram voor meer updates over de nieuwste en aankomende sneakers!

Winnen!
Uiteraard zijn we ons vrijgevige zelf niet, dus geven we een Nike Air Max 1 Jewel weg! Winnen? Getal onder de 1000 raden en wie weet loop jij er binnenkort fresh bij!

Reageer op artikel:
Nike Air Max 1 Jewels zijn terug als nooit tevoren
Sluiten