Nieuwe trailer van antihelden film Glass ziet er sick uit

redactie 15 okt 2018 Entertainment

Superhelden zijn natuurlijk tof. Zo smullen we van Superman en Batman. Maar stiekem zijn de slechte gasten uit die films toch ook wel heel erg vet. Met superkrachten kun je de wereld redden, maar da’s zo standaard. Je kan ook het tegenovergestelde doen. Dat deden de makers van de nieuwe antiheldenfilm Glass. 

Maar liefst drie antihelden krijgen we in de nieuwste film van M. Night Shyamalan. Je kan hem kennen van creaties als Split, The Six Sense, Lady in the Water. Glass is het derde deel van een trilogie. Eerder verschenen Signs en Unbreakable. 2019 gaat straks lekker beginnen, want deze thriller komt in het begin van het jaar uit.

Genieten geblazen

Glass gaat over Elijah Price. Hij heeft een levenslange obsessie voor stripboeken en gelooft dat de personages uit de boekjes echt bestaan. Doordat zijn botten erg fragiel zijn krijgt hij als kind al de bijnaam Mr Glass. Nu hij realiseert wat zijn ware lot is (de aartsvijand zijn van de supersterke David Dunn) heeft hij vrede met de naam Glass. Drie antihelden komen samen  om de gedenkwaardige trilogie gaat afsluiten. Met Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy in de hoofdrollen gaat het sowieso weer genieten worden. Vanaf 24 januari 2019 is de film in de Nederlandse bioscopen te zien.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer van antihelden film Glass ziet er sick uit
Sluiten