Nieuwe strijd in Battlefield 1 Turning Tides

Redactie 22 nov 2017 Entertainment

Nog altijd is Battlefield 1 een dijk van een game. Het is zo’n shooter waar we geen genoeg van kunnen krijgen. En gelukkig krijgen we binnenkort meer content in de vorm van Battlefield 1 Turning Tides.

Dit is de derde grote uitbreiding voor Battlefield 1. Net als de eerste twee uitbreiding brengt Battlefield 1 Turning Tides vier nieuw maps. Het verschil zit hem alleen in de distributie er van. Op 11 december krijgen Premium Pass-houders de eerste twee maps. Het gaat daarbij om Cape Helles en Achi Baba. Centraal daarin staat de Britse bestorming van de schiereilanden vanaf de zee, waardoor er een nieuwe dynamiek moet ontstaan. Verder worden er zes nieuwe wapens en twee melee-wapens aan je arsenaal toegevoegd. Ook is er een nieuwe Infiltrator Elite Class. Tot slot is er een nieuwe boot in de vorm van de L-Class Destroyer.

De tweede fase, die verschijnt in januari 2018, plaatst spelers op de Noordzee om twee andere maps uit te proberen: Zeebrugge en Heligoland Blight. Daar kun je ten aanval gaan met de nieuwe Royal Marines en te spawnen op een C-Class Airship.

Battlefield 1 Turning Tides Screenshots

Hieronder bestel je Battlefield 1!

Reageer op artikel:
Nieuwe strijd in Battlefield 1 Turning Tides
Sluiten