Check de trailer van de hilarische nieuwe superheldenfilm: Shazam

redactie 10 mrt 2019 Entertainment

De nieuwe trailer van de komische DC-superheldenfilm Shazam belooft ons weer een flinke dosis superheldenhumor. Het is hier en daar misschien een beetje aan de droge kant, maar dit hebben we al een tijdje niet meer gezien. Er waait een frisse wind door het DC-universum.

De hoofdrol wordt vertolkt door Zachary Levi, ook wel bekend van de serie Chuck. Hij speelt de superheld Shazam. In de trailer doet ‘ie dat al veelbelovend en lachwekkend, dus we kunnen niet wachten op de release van de volledige film. Bepaalde scènes met special effects lijken opzettelijk slecht te zijn uitgevoerd. De trailer doet ons daarom zelfs een beetje denken aan de komische actiefilm uit 1993, Last Action Hero met Arnold Schwarzenegger.

SHAZAM!

Het speelstuk gaat over een betweterig jochie die kan veranderen in een volwassen man met superkrachten. De naam van de superheld stamt af van de voorletters van goden uit de Griekse mythologie: Solomon (wijsheid), Hercules (kracht), Atlas (uithoudingsvermogen), Zeus (macht), Achilles (moed) en Mercury (snelheid). SHAZAM! Fun fact: al in de jaren’40 is dit karakter ontwikkeld onder de naam ‘Captain Marvel’.  Op 4 april zal de film zijn debuut maken op de Nederlandse witte doeken, dus zet ‘m in je agenda.

Reageer op artikel:
Check de trailer van de hilarische nieuwe superheldenfilm: Shazam
Sluiten