Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer zorgt ervoor dat je niet meer wil wachten

Redactie 2 mei 2018 Entertainment

De meesten games moeten zich eerst bewijzen om goed genoemd te worden, maar voor Rockstar games maken we een uitzondering. De makers van de GTA-franchise zijn ongelooflijke legendes in het creëren van brute games. Een andere franchise van ze is de meedogenloze Red Dead Redemption franchise waar 26 oktober nummero duo van uitkomt. Er is weer een nieuwe trailer die ons wat meer over het verhaal verteld en het ziet er geweldig uit.

Het spel speelt zich af in het Amerika van 1899. Het wilde westen is niet meer wat het was, het einde is nabij. De heren van de wet hebben de jacht geopend op de laatste overgebleven criminele bendes die het land onveilig maken. Wie niet mee werkt wordt afgemaakt, een duidelijke policy.

Verhaal Red Dead Redemption 2

Wanneer een overval geheel in de soep loopt bij het westelijke stadje Blackwater, moet Arthur Morgan en de Van der Linde-bende op de vlucht. Ze worden achtervolgt door de beste premiejagers en agenten van het land en zullen zich rovend, vechtend, stelend een weg moeten banen door het ruige hart van Amerika. Dan gaat er natuurlijk ook intern nog van alles fout waardoor Arthur keuzes moet maken tussen zijn eigen idealen en zijn loyaliteit aan de bende. Red Dead Redemption biedt alle facetten om een gruwelijke game neer te zetten.

De derde trailer

De trailer zorgt ervoor dat we het spel meteen in de Playstation willen janken, we zullen helaas moeten wachten tot de 26e van Oktober. Man dat duur nog lang. We waarschuwen je, je krijgt heel veel zin om het spel te spelen als je de trailer ziet en dat kan dus nog niet. Maar voor de ongeduldige onder ons die elk stukje informatie over de game willen verslinden, hier is de trailer:

Man wat willen we deze game graag spelen…

Foto: XGN.nl

Reageer op artikel:
Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer zorgt ervoor dat je niet meer wil wachten
Sluiten