Wordt Netflix serie The I-Land de verbeterde versie van Lost?

redactie 2 Sep 2019 Entertainment

Netflix komt met wederom een hele sicke serie om naar uit te kijken: The I-land. De serie heeft een duidelijke inspiratiebron in de vorm van de uit 2004 afkomstige serie Lost en wat recentelijker The Hunger Games. Wij ruiken potentie!

Verhaal

The I-Land speelt zich af op een mysterieus eiland waar tien vreemdelingen zonder enige herinnering wakker worden. Kapot chill, zou je denken, maar de groep komt er al snel achter dat het niet zomaar een lekkere vakantiebestemming is. Om deze bizarre trip te overleven zal het tiental snel moeten leren om met elkaar samen te werken, dat gaat gepaard met de nodige frustraties en gedoe. Zet Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver erbij en je hebt Expeditie Robinson.

Lost

De mensen die Lost hebben gezien die zullen de overeenkomsten al snel opmerken. Een neergestort vliegtuig, een eiland en een groep mensen die (samen) moet vechten om te overleven. Laten we met z’n allen tot de goden bidden dat het niet op dezelfde manier eindigt als lost, want dat was een van de beroemdste voorbeelden van een topserie die op een belachelijk slechte manier eindigde (waar ook Game Of Thrones over kan meepraten). De ingrediënten voor The I-Land zijn in elk geval goed. Trailertje!

Reageer op artikel:
Wordt Netflix serie The I-Land de verbeterde versie van Lost?
Sluiten