Nieuwe Hitman trailer toont de beginjaren van agent 47

Vanaf 11 maart mogen we ons eindelijk weer verstoppen in de schaduw en niets vermoedende bewakers wurgen, want dan verschijnt de nieuwe Hitman. Na het briljante Hitman: Absolution konden de fans niet wachten op een nieuw hoofdstuk uit het leven van agent 47. De kale killer met een streepjescode in zijn nek komt nu dus weer keihard terug, maar niet helemaal zoals je zou verwachten.

Aan de game zelf is niet zoveel veranderd en je krijg dus gewoon weer enorme maps met daarin ontelbaar veel mogelijkheden om je doelwit om zeep te helpen. Het grote verschil zit hem deze keer in de manier waarop hij in de winkel ligt. Je koopt de game namelijk niet in één keer, maar in maandelijkse stukjes. Het eerste, vijftien euro kostende, deel verschijnt dus op 11 maart en bevat een proloog missie en een aantal missies in Parijs. Een maand later mogen we los gaan in Italië en in mei gaat de kale huurmoordenaar naar Marokko. Ieder update gaat je ongeveer tien euro kosten en de verwachting is dat er na mei nog een aantal extra maps gaan verschijnen. Geen zin om iedere maand te moeten betalen? Dan kun je ook gewoon een seasonpass kopen voor ongeveer 60 euro.

Kun je niet wachten tot 11 maart? Pre-order de game dan snel, want dan kun je al vanaf vrijdag aan de slag met de BETA. Dat geldt trouwens alleen voor PS4 bezitters, want pc gamers moeten nog een weekje langer wachten en Xbox One spelers krijgen de BETA helemaal niet.

Reageer op artikel:
Nieuwe Hitman trailer toont de beginjaren van agent 47
Sluiten