Nieuwe foto’s GoT: Seven hells, wat worden die draken groot

Redactie 23 mei 2017 Entertainment

Gisterenavond bracht Entertainment Weekly foto’s uit van het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Het bleek genoeg om Twitter op zijn grondvesten te doen trillen in Amerika, want mijn god, wat zijn die draken groot geworden.

Iedere keer dat Drogon, Viserion en Rhaegal een stukje zijn gaan vliegen, komen ze bijna dubbel zo groot terug. Blijkbaar heeft het de beesten goed gedaan om The Narrow Sea over te steken, want op de vrijgegeven foto zit Daenerys op de grootste draak die we ooit hebben gezien. Matt Shakman, één van de Game of Thrones-regisseurs, liet in een interview met Entertainment Weekly begin dit jaar al weten dat de draken in de show dit jaar een stuk groter zullen zijn dan dat ze waren: “De draken zijn dit jaar de grootte van een Boeing 747,” zei Shakman tegen het magazine. “Drogon is de grooste van de drie – zijn vlam heeft een diameter van 9 meter.”

Als je op de foto’s drukt zie je ze in full screen. Als je goed kijkt zie je hoe Daenerys en (waarschijnlijk) Drogon landden op een slagveld waar de Dorthraki’s met ‘Westerosi Knights’ in gevecht zijn. Door de rode mouwen van de ridders denken we dat het Lannister-soldaten zijn, maar niks is zeker. Ook denken we dat Daenerys pas later aankwam, op het punt dat haar Dorthraki-soldaten dreigden te verliezen, maar niks is zeker. Wat wel zeker is: Winter is coming, and the death come with it.

Reageer op artikel:
Nieuwe foto’s GoT: Seven hells, wat worden die draken groot
Sluiten