Williams Racing verrast met nieuwe looks van nieuwe F1-bolide

redactie 11 feb 2019 Machines

We kunnen de geur van gesmolten rubber al bijna ruiken. Zo dichtbij is het nieuwe Formule 1 seizoen al. De teams hebben zich weer kunnen voorbereiden op wat hopelijk weer een heel vet seizoen wordt van een van onze favoriete sporten. In de voorbereiding heb je altijd een aantal zekerheidjes waar we met zijn allen reikhalzend naar uitkijken. De onthulling van de auto’s waarmee de coureurs het voor het komende seizoen mee moeten doen is daar één van. En dan nu.. *tromgeroffel*.. de nieuwe van Williams Racing.

Deze auto is wel echt een verrassing. In een moddervette video presenteert team Williams hun nieuwe paradepaadje. De verrassing zit ‘m in een nieuwe hoofdsponsor en een andere kleurstelling. Het favoriete drankje van agent 007 is niet meer te bewonderen op de vierwieler. Vanaf nu straalt telecombedrijf ROKiT op de carrosserie. Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar wij vinden ‘m wel heel dik hoor.

Williams Racing

Dat Williams vorig seizoen niet wist de overtuigen mag duidelijk zijn. Het team droeg de rode lantaarn na de laatste Grand Prix. Dat ze daar niet tevreden over waren, dat blijkt. Met twee nieuwe coureurs doen ze dit seizoen een gooi naar succes. George Russel, de Britse regerend kampioen in de Formule 2 en de ervaren Robert Kubica kruipen achter het stuur van de felblauwe wagens. Ze hopen hiermee vast dat ze dit seizoen meer dan 7 punten kunnen halen. Op 13 februari zullen we de auto van Max zien. Zal deze net zo verassend zijn als zijn nieuwe helm?

Introducing a new generation: ROKiT Williams Racing

Reageer op artikel:
Williams Racing verrast met nieuwe looks van nieuwe F1-bolide
Sluiten