Nieuwe recordtijd neergezet in een meter frikandel naar binnen schransen

redactie 15 mrt 2019 Entertainment

Hoe heerlijk is het om een wedstrijdje te organiseren, met als thema een puur Hollands lekkernij? De frikandel krijgt de afgelopen jaren steeds meer erkenning onder liefhebbers. Als gevolg, worden door snackbars uit het hele land wedstrijden uit de grond gestampt. In Deventer is nu het record meter frikandel naar binnen werken door een 45-jarige man behaald. Natuurlijk speciaal geserveerd met mayo, curry en uitjes.

Henrie Kloosterboer uit Deventer doet het gewoon even. Een frikandel van een meter naar binnen ratsen, geen probleem. Op het El Frikandel Challenge-bord John & Michael’s snackcounter, staat Kloosterboer bovenaan. Zeven minuten en zevenendertig seconde had Henrie nodig om de snackstaaf naar binnen te schrokken. Na zijn uitmuntende prestatie, gaf Henrie aan voorlopig geen frikandel meer te hoeven zien. Daar kunnen wij ons iets bij stellen. Stiekem hebben wij het gevoel dat dit record met gemak ingehaald kan worden. Misschien dat op onze redactie nog vrijwilligers zijn. Bekijk hier de zeer charmante en totaal niet onsmakelijke video.

Mocht je nu trek krijgen in een frikandel, dan hebben wij nog wel een paar goeie redenen om een frikandel naar binnen te stouwen. Hartstikke goed voor je joh!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Henri verpulvert record FRIKANDELCHALLENGE 🤪1 meter frikandel naar binnen werken…?! 🤢#frikandel #frikandelbroodje #frikandelspeciaal #record #destentor #geenvlees

Een bericht gedeeld door De Stentor (@de_stentor) op

Reageer op artikel:
Nieuwe recordtijd neergezet in een meter frikandel naar binnen schransen
Sluiten