Nicolas Cage zal eindelijk de rol van Superman gaan vertolken

Redactie 14 mrt 2018 Entertainment

Lang lang geleden, in een land hier ver vandaan, zou acteur Nicolas Cage de rol van onze favoriete aliën Superman gaan spelen. Dit project zag echter nooit het daglicht en het idee Nicolas Cage als superman te zien, raakte in vergetelheid. Tot nu, want hij zal de man van staal gaan spelen in de nieuwe ‘Teen Titans: Go!’ film.

Nicolas Cage zou in Tim Burton’s ‘Superman Lives’ de rol van super aliën op zich nemen. Dit project ging helaas niet door. Waarom konden we zien in de documentaire ‘Death of “Superman Lives”: What Happend?’. Dit keer is het gelukkig wel raak, Nicolas zal de superheld gaan spelen, alhoewel hij nu alleen zijn stem zal verlenen aan het personage.

Zie hier een stukje uit de docu (tekst gaat verder)

Naast Nicolas Cage zal ook rapper Lil Yachty en zangeres Halsey een rol gaan spelen in de film. De rapper de rol van superheld Green Latern opzich nemen en zangeres Halsey zal te horen zijn als Wonder Women. Aan de rol van Green Latern hebben we niet zo veel goede herinneringen aangezien de film met Ryan Reynolds een grote flop was. Gelukkig zal dit een animatiefilm zijn en hoeven de acteurs alleen hun stem te verlenen.

Combinatie tussen grappig en passend

Executive producer Sam Register zei tegen USA Today het volgende: “Elke superheld in het DC-universum heeft een grote impact op fans, we voelden ons verantwoordelijk om een stem te vinden die bij het personage past, maar ook bij de grappige sfeer van the Titans. We zijn erg enthousiast met de mensen die hun stem gaan lenen aan een van de personages”.

We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Teen Titans: Go! zal deze zomer op 27 juli te zien zijn.

Reageer op artikel:
Nicolas Cage zal eindelijk de rol van Superman gaan vertolken
Sluiten