Lijpe aanbieding: voor 142 euro naar New York en terug

redactie 27 feb 2019 Entertainment

Pak je koffers maar vast, want we gaan naar New York. Geld? Geen probleem, want je kan nu voor een idioot lage prijs voor naar The Big Apple. 142 eurootjes en je hebt een retourtje. Dat kan je niet laten liggen toch?

Kijk je baas maar even aan met gigantische puppy-ogen en zorg dat je eind maart een weekje vrij kan regelen, want alleen dan is deze aanbieding geldig. Mocht het zo zijn dat je ’t voor elkaar krijgt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je oncomfortabel vliegt. Je betreedt het luchtruim namelijk niet in een vliegtuigje van een budgetmaatschappij. Nee, je vertrekt vanaf Schiphol in een heus vliegtuig van Air Canada en op de terugweg stap je in een toestel van Swiss Air. Dat betekent dus prima beenruimte en gratis smikkelen van het heerlijke vliegtuigvoedsel. Je moet alleen geen problemen hebben met een overstap, want daar krijg je op de heen- en terugweg wel mee te maken. Op de heenweg een nachtje in Toronto en op de terugweg een middagje op Zürich. Gelukkig heb je tegenwoordig wel een app waarmee je je kan vermaken op de luchthavens.

Neem je vrienden mee naar New York

Deze bodemprijs van 142 ekkies is alleen geldig als je met meerdere mensen gaat. Geen probleem toch? Lekker tripje met je vrienden, beter dan alleen. Schiet alleen wel effe op, want de budgetplekken vliegen over de toonbank als warme broodjes. Om het je makkelijk te maken hebben we hier een linkje waar je kan boeken.

Reageer op artikel:
Lijpe aanbieding: voor 142 euro naar New York en terug
Sluiten