Samenwerking tussen New Balance en Todd Snyder levert andermaal awesome sneaker op

Redactie 26 jun 2018 Entertainment

Real Madrid en Zinédine Zidane, Nike en Sean Wotherspoon, Ferrari en Michael Schumacher, Christopher Nolan en Tom Hardy. Sommige samenwerkingen zijn geboren voor succes. Voeg aan dat rijtje gerust New Balance en Todd Snyder toe, die andermaal met een dikke sneaker collabs op de proppen komen.

Het levert de T.S. x N.B 998 Dark & Stormy sneaker op. En ja, natuurlijk is ‘ie te gek. Het is alweer de vijfde keer dat het merk en de fashion designer uit New York samenwerken en dat is iets wat ze heel soepel afgaat.

New Balance Todd Snyder sneaker
Foto: Todd Snyder

Inspiratiebon

Todd Snyder heeft zich laten inpireren door de summertime cocktail, zonder dat het heel kleurrijk en schreeuwerig wordt. Het subtiele marineblauw matcht perfect met het donkerzwart en de gestipte zool maakt het op speelse wijze af.

Summertime cocktail

Snyder: “With its flavor contrasts and ombre hues, the Dark & Stormy is pretty much a perfectly designed beverage. Maybe it’s the rum and ginger beer talking, but it felt like the ideal reference for an elevated yet easygoing summertime sneaker.”

New Balance Todd Snyder
Foto: Todd Snyder

Wat wij ook heel nice vinden aan dit model is het kleinere logo op de zijkant. Die kleine N is zoveel toffer dan de sneakers met het grote logo. Een detail dat op elke special edition zit, zo ook op de bijzonde vette 1.500 editons. Wat ons betreft de mooiste lijn die New Balance heeft. Uiteraard is de Dark & Stormy sneaker afgewerkt met de beste materialen, zoals luxe Horween leer op de hiel en op de tong.

Hebben toch? Dachten wij ook. Moet je beetje opschieten, want ze gaan ongetwijfeld als warme broodjes. Je kunt ze exclusief via ToddSnyder.com op de kop tikken. Toch liever een ander exemplaar? Dan moet je deze samenwerking tussen New Balance en Todd Snyder even checken. Hier gaan je voeten geheid plezier aan beleven.

New Balance Todd Snyder
Foto: Todd Snyder
Reageer op artikel:
Samenwerking tussen New Balance en Todd Snyder levert andermaal awesome sneaker op
Sluiten