Dit wordt het interessantste dat in november op Netflix verschijnt

Redactie 2 nov 2017 Entertainment

We zijn net in november en dat houdt in dat de dagen steeds donkerder, guurder en kouder zullen worden. Tijd om in je warme huis met een zak chips voor de tv te kruipen. Niks zo relaxed als een avondje Netflixen op de bank. Lekker tegen de warme billetjes van je vriendinnetje aankruipen, niks meer aan doen. Onze agenda leert ons dat november haar intrede heeft gedaan en zoals je weet betekent dat nieuwe releases. Dit wordt het interessantste dat deze maand op Netflix verschijnt.

Films

Sand Castle (nu beschikbaar)
In deze film volg je een militaire eenheid die in een gevaarlijk dorpje in Irak een watersysteem moet repareren. De lokale bevolking is verdeeld. De één vindt het chill dat ze het komen repareren, de ander moet niks hebben van de Amerikanen en zijn niet vies van een bazooka.

The Divergent Series: Insurgent (vanaf 18 november)
Sci-fi thriller die zich afspeelt in futuristisch Chicago.

Bad Boys (nu beschikbaar)
Filmklassieker uit 1995 met Will Smith en Martin Lawrence, die partners zijn bij de politie in Miami. Als er een lading drugs wordt gestolen, hebben ze drie dagen om het terug te vinden. Altijd goed om weer eens van stal te halen op een koude, regenachtige avond!

Gerald’s Game (nu beschikbaar)
Gerald’s Game gaat over een echtpaar dat een weekendje naar een huisje in het bos vertrekt om het huwelijk wat op te spicen. Het gaat als Jessie’s man een hartaanval krijgt, net op het moment als hij zijn vrouw aan het bed heeft vastgebonden met handboeien. Jessie moet zien te overleven, maar hoe gaat ze hier ooit uitkomen als er niemand in de buurt is? Psychologische thriller waarbij je hartslag gegarandeerd overuren gaat draaien.

Docu’s

Cuba and the Cameraman (vanaf 24 november)
Prachtige docu over Cuba, waarin de levens van drie Cubaanse families wordt gevolgd die de afgelopen veertig jaar het beleid van Fidel Castro ondervonden. Gemaakt door Jon Alpert. Sigaar in de mond, rum in het glas en genieten maar.

Saving Capitalism (21 november)
Voor de broodnodige verdieping in je leven. Robert Reich is de ex-minister van Werkgelegenheid in Amerika. Hij gaat op roadtrip door het Midwesten van de Verenigste Staten, waarbij hij zijn interessante opvattingen deelt over kapitalisme en inkomensongelijkheid. Op zijn reis gaat hij op zoektocht wat het Amerikaanse kapitalisme nou precies is.

Series

Riverdale seizoen 2 (elke donderdag nieuwe aflevering)
Het ooit zo onschuldige stadje Riverdale wordt in duisternis gedompeld in de nasleep van een bloedstollende misdaad. In seizoen 2 wordt het er niet beter op en verliest het haar laatste restje onschuld. Oorlog!

Designated Survivor seizoen 2 (elke donderdag nieuwe aflevering)
Het tweede seizoen van de waanzinnig Netflix Original serie met Kiefer Sutherland, die verder gaat met zijn barre tocht als president van Amerika tegen corruptie in de hoogste rangen van de regering

Godless (vanaf 22 november)
Godless, een Western serie vol vrouwen en schietgeweld. Als je een sucker voor Westerns bent, zal Godless je zeker weten bevallen. De set-up laat je namelijk wanen in de flamboyante sferen van The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West.

The Punisher (vanaf 17 november)
Een serie de wraaklust in Frank Castle begint te branden nadat zijn vrouw vermoord is. Zijn doordringende lust voor vergelding brengt de Punisher in duistere kringen, waaruit snel blijkt dat de moord op zijn vrouw deel uitmaakt van iets veel groters.

Reageer op artikel:
Dit wordt het interessantste dat in november op Netflix verschijnt
Sluiten