Netflix brengt film uit over de jacht op Bonnie en Clyde

redactie 26 feb 2019 Entertainment

Het is een van de meest iconische duo’s uit de misdaadgeschiedenis: Bonnie en Clyde. Tijdens de jaren ’30 werd Amerika op zijn kop gezet door dit moordende en plunderende koppel. Vanaf 29 maart kan je op Netflix de film ‘The Highwaymen’ checken over de jacht op deze beruchte outlaws.

De focus van de film zal dus niet op Bonnie en Clyde zelf liggen, maar op het duo dat de jacht op ze inzet: Maney Gault en Frank Hamer. Deze detectives worden geportretteerd door Kevin Costner en Woody Harrelson. De veteranen uit de filmwereld hebben namelijk al vaker dit soort rollen gespeeld. Denk aan Kevin Costner in The Untouchables en Woody Harrelson in True Detective. The Highwaymen belooft hierdoor een verfrissende blik te brengen op het verhaal dat we (bijna) allemaal al kennen uit filmklassiekers zoals Bonnie and Clyde uit 1967.

Het heeft effe geduurd

Het idee voor deze film lag al heel lang in de kast. Zo was het vanaf 2005 in ontwikkeling bij Universal Studios. In 2017 besloot Netflix de rechten voor de film op te kopen. Het originele script van John Fusco werd toen herschreven door John Lee Hancock. Begin vorig jaar werd de film vervolgens opgenomen en nu is het dus eindelijk afgerond.

Trailer

Lang hoef je dus niet meer te wachten om de film te gaan bekijken, vanaf 29 maart is het te zien op Netflix. Maak alvast wat ruimte in je agenda want met talloze aankondigingen zoals onder andere The Irishman is Netflix sowieso lekker bezig. In de tussentijd geniet je hier alvast van de trailer:

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Netflix brengt film uit over de jacht op Bonnie en Clyde
Sluiten