Neem een kijkje in het absurd luxe penthouse van techguru Kim Dotcom

Dat Kim Dotcom geen normaal leven heeft weten we onderhand wel, maar toch weet deze ronde Duitser ons keer op keer weer te verbazen met zijn onbegrensde rijkdom. Eerder gaf hij ons al een kijkje in zijn absurde villa in Nieuwe-Zeeland en deze keer krijgen we een rondleiding door zijn headquarters in Hong Kong.

Op de bovenste verdieping van één van de meeste luxe hotels ter wereld heeft de oprichter van megaupload.com zijn eigen penthouse. Via de privélift treed je een wereld vol absurde luxe binnen. Het duurste Italiaanse meubilair, enorme televisies, het grootste buitenzwembad van Hong Kong en een jacuzzi vol met lekkere chicks.

Natuurlijk moet al de rijkdom van Kim goed beschermd worden en daarom heeft hij één van de grootste Kung Fu meesters ingehuurd als zijn persoonlijke bodyguard. Deze professioneel kontschopper trapt iedere inbreker keihard in elkaar en is daarnaast ook nog een begenadigd masseur die iedere dag in de vetplooien van Kim mag knijpen. Een luxer leven dan dat van deze moderne piraat is gewoon niet mogelijk.

Reageer op artikel:
Neem een kijkje in het absurd luxe penthouse van techguru Kim Dotcom
Sluiten