Need for Speed Payback laat je racen door een Vegas-achtige wereld

Redactie 2 jun 2017 Entertainment

Eind dit jaar krijgen we weer een nieuwe Need for Speed-game: Need for Speed Payback. De game komt op 10 november uit en verschijnt dan op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Vandaag hebben we de eerste trailer van de game en ook wat informatie.

Need for Speed Payback neemt je mee naar de wereld van Fortune Valley, dat duidelijk gebaseerd is op Las Vegas en omgeving. Daar heb je het kartel genaamd The House. Zij hebben de lokale politie-agenten omgekocht, bezitten casino’s en hebben heel wat criminelen die het vuile werk voor hen opknappen.

Op een dag komt jouw crew samen om wraak te nemen op The House. Daarbij speel je met drie personages los van elkaar. Daarvoor moet je een serie aan races en challenges voltooien. Dat doe je weer samen met je crew, die allemaal over de verschillende vaardigheden beschikken en bepaalde soorten races op zich nemen. Lukt het je om genoeg respect te verdienen, dan zullen de mannen en vrouwe van The House hun gezicht laten zien in speciale races. Daarbij krijg je te maken met Heist-races en races waarbij je flink met je auto mag beuken.

Al met al wordt dit een ongelooflijke dikke racegame die je zeker in huis wilt hebben!

Reageer op artikel:
Need for Speed Payback laat je racen door een Vegas-achtige wereld
Sluiten