Nederlandse darter maakt beste entree ooit met keiharde hardstyle

redactie 22 jan 2016 Entertainment

Je kent Barney, Jelle Klaassen en Michael van Gerwen. Tenzij je vuistdiep in het darten zit heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord van Dirk van Duijvenbode. En dat terwijl de Katwijker tijdens wedstrijden toch echt de mooiste opkomst van allemaal heeft. De kortharige pijltjesgooier knalt keiharde hardstyle waarmee hij Barney’s Eye of the Tiger degradeert tot een zachtgekookt eitje.

‘Toen ik 15 jaar was en begon met darten zei ik altijd dat als ik ooit op televisie zou komen ik met harde muziek het podium zou betreden. Lekker dansen met het publiek. Ik wilde losgaan, die adrenaline heb ik ook nodig’, aldus Dirkie. Ja, dan krijg je dus zoiets als dit…  

Reageer op artikel:
Nederlandse darter maakt beste entree ooit met keiharde hardstyle
Sluiten