Netflix kondigt tweede seizoen Narcos: Mexico aan

redactie 6 dec 2018 Entertainment

Het eerste seizoen is nog maar pasgeleden op Netflix verschenen. Het was voor de fans misschien wel een tikkie wennen, Narcos: Mexico heeft immers een ander verhaal. Nu maakt Netflix het nieuws bekend dat er een tweede seizoen in de pijplijn zit. 

Het is allemaal een beetje verwarrend. Het laatste seizoen van Narcos werd aangekondigd als seizoen 4. Omdat Narcos: Mexico een compleet andere verhaallijn heeft, werd er besloten om er maar meteen een geheel nieuwe serie van te maken. Prima guys, wat jullie willen toch? Volgens Variety keert Eric Newmann terug als uitvoerend producent en showrunner. Kwalitatief zal het ook wel goed zijn.

Het eerste seizoen van Narcos: Mexico

Hebben jullie het eerste seizoen van Narcos: Mexico al gebingewatcht? Nee, toch maar effe doen hoor. Het mag dan wel anders zijn, de vertrouwde ingrediënten zijn volop aanwezig, alleen het verhaal is compleet anders. In Narcos: Mexico gaan we naar het begin van de jaren ’80. Het Guadalajara Cartel was in opkomst. Het gaat allemaal om de grote baas Félix Gallardo. Het Guadalajara Cartel was een berucht Mexicaans drugskartel dat in de jaren ’80 gevormd werd door Ernesto Fonseca Carrillo, Rafael Caro Quintero en Miguel Ángel Félix Gallardo. Zij hielden zich vooral bezig met het smokkelen van coke en heroïne naar de VS. Het Guadalajara Cartel was een van de kartels die samenwerkte met de Colombiaanse cokemaffia.

Het is nog onbekend wanneer het tweede seizoen van Narcos Mexico te zien zal zijn. We houden je op de hoogte amigo.

NU.nl

Reageer op artikel:
Netflix kondigt tweede seizoen Narcos: Mexico aan
Sluiten