Napapijri komt met de ideale regenjas voor barre weertypen

redactie 5 aug 2016 Entertainment

We wonen nog altijd in Nederland, dus we hebben nou eenmaal te dealen met hemelcondens. Nee, niemand vindt het leuk. Maar het is niet anders. Omdat je niet elke keer met een nat pak aan wilt komen op je werk, bij je date of waar dan ook, is het handig om je te kleden op een regenbuitje. Natuurlijk kun jij dat paarse regenpak van de Wibra weer uit de kast trekken, maar je kunt ook gewoon iets tofs aantrekken. In dat laatste geval moet je zijn bij het Italiaanse merk Napapijri.

The Rainforest jacket is een slim fitting jas die alle waterdruppeltjes buiten de deur houdt, weegt zo licht als een zak bolognesechips en is zeer compact waardoor je ‘m makkelijk in een rugzak propt. Daarnaast kun je er een capuchon aan vast maken en heb je een leuke kangoeroezak voorop. De Noorse vlag krijg je er gratis bij.

De jassen zijn beschikbaar in de kleuren blauw, zwart en grijs en de prijs ligt rond de €179,-. Wat ons betreft de ideale jas voor outdoor activiteiten. Perfect voor de buitentijgers onder ons. The Rainforest jacket is binnekort in de Nederlandse winkels verkrijgbaar, maar je kunt ‘m ook alvast bestellen op napapijri.com.

Joehoe, winnen?
Gelukkig geven we er ook nog twee exemplaren weg! Stuur een mail naar prijsvragen@fhm.nl waarom jij deze jas moet hebben. De meest originele inzending wint. Succes!

Reageer op artikel:
Napapijri komt met de ideale regenjas voor barre weertypen
Sluiten