Na vijftien vluggertjes eindigen met je liefde aan de bar

Redactie 2 mrt 2017 Entertainment

Het kwam al naar voren in ons grote datingonderzoek: Tinder en Happn worden vooral gebruikt om zo snel mogelijk iemand het bed in te praten. Niet zo heel gek ook want op jonge leeftijd gieren de hormonen met een rotgang door je lijf en ben je zo hitsig als een rammetje die op het punt staat een hele schaapskudde te gaan bezwangeren.

Tegenwoordig blijkt zelfs dat bijna een op de drie millennials het bed met een flirt delen de manier vindt om te bepalen of de date relatiewaardig materiaal is. Na een stomende nacht is de ochtend erop het moment om eens een goed gesprek met de ander te hebben om te zien wat voor vlees je in de kuip hebt.

Morning GIF - Find & Share on GIPHY

Deze ontwikkeling vonden ze bij matrassen start up Matt Sleeps zeer bijzonder en weinig efficient. Zo besloot Matt Sleeps hier op in te haken en een verandering teweeg te brengen door het moderne daten eens helemaal om te draaien.

Alle singles die door het reguliere datingaanbod hun liefde nog niet hebben gevonden kunnen vandaag op donderdag 2 maart deelnemen aan Nederlands eerste omgekeerde speedddate in de Supperclub in Amsterdam. Er gaat waarschijnlijk niet meteen een lampje branden, maar een omgekeerde speeddate houdt in dat de deelnemers in bed zullen starten en wanneer de vonken er vanaf vliegen, samen eindigen aan de bar om eens volledig laag te gaan.

Bar GIF - Find & Share on GIPHY

In bed beginnen de 70 deelnemers hun speeddate met een goed gesprek en wisselen ze in vier minuten hun levens, idealen en toekomstplannen uit. Als het klikt, kunnen de proefkonijnen na de bedpraktijken een cocktail krijgen om zich verder in elkaar te verdiepen.

De Bed Dates is daarmee niet alleen barrièredoorstotend maar ook tijdbesparend. De singles hebben tijdens deze avond vijftien dates, van elk dus vier minuutjes. Het aftasten, flirten en bardansen dat normaal nodig is om met elkaar tussen de lakens te eindigen kan hiermee worden overgeslagen.

Sexy GIF - Find & Share on GIPHY

Uit eerder onderzoek is gebleken dat slechts zes procent van de deelnemers aan een speeddate met hun date tussen de lakens beland. De succesratio van Bed Dates zal hoe dan ook op 100% liggen. Je kan je nog opgeven voor de omgekeerde speeddates in de Supperclub in Amsterdam. Vanavond om 18:30 gaat het spektakel van start!

Reageer op artikel:
Na vijftien vluggertjes eindigen met je liefde aan de bar
Sluiten