Moordwijven en schietgeweld in nieuwe Western-serie Godless

Redactie 29 okt 2017 Entertainment

Heb je al je favoriete series gebingewatched en duurt het wachten op de nieuwe seizoenen nog eeuwen? Geen zorgen, Netflix voelt je struggles haarfijn aan en komt met een nieuwe spijkerharde serie.

Godless, een Western serie vol vrouwen en schietgeweld. De afleveringen zullen je het verhaal vertellen van Frank Griffin en de leden van zijn moordende gang. Dit team aan meedogenloze sadisten is op de jacht naar een lid dat hen verraden heeft, Roy Goode. Tijdens hun moordlustige achtervolging komen de bendeleden langs La Belle, een klein dorpje waar alleen vrouwen wonen en Roy Goode zich verborgen houdt. Doordat de dames hun mannen zijn verloren in een afgrijselijk ongeluk in de mijnen, zijn zij genoodzaakt de mannelijke rollen over te nemen in het dorp. Zo ook de beveiliging van het kleine plaatsje. Spijkerharde wijven met pistolen en wraaklust, ze zullen er alles aan doen om hun dorp te beschermen.

Als je een sucker voor Westerns bent, zal Godless je zeker weten bevallen. De set-up laat je namelijk wanen in de flamboyante sferen van The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West. De maker van de serie, Scott Frank, had oorspronkelijk het idee om van Godless een film te maken maar had hier de financiering niet voor. Toen Netflix van het idee hoorde, wilden ze maar al te graag het benodigde bedrag aanvullen, mits het een serie zou worden.

De goddeloze serie zal uit zeven afleveringen bestaan, vanaf 22 November te zien op Netflix.

Foto: YouTube

Reageer op artikel:
Moordwijven en schietgeweld in nieuwe Western-serie Godless
Sluiten