Dit zijn de 10 mooiste zangeressen van Nederland

Redactie 6 jun 2018 Girls

Schoonheid zit niet alleen van binnen en buiten, maar het kan ook uit een keeltje komen. Klinkt niet heel erg chique, maar dat bedoelen we natuurlijk wel zo. Sommige zangeressen hebben het geluk alle facetten der schoonheid te bezitten en die staan natuurlijk in ons lijstje.

We houden ervan om naar mooie vrouwen te kijken. Klaar. Daarover is geen discussie mogelijk. De meeste dames in onze FHM500 zijn niet altijd even makkelijk live te zien. Doutzen Kroes is bijvoorbeeld niet zo gemakkelijk te spotten zo ‘in het wild’. Gelukkig zijn daar vrouwen die je gewoon bijna kunt aanraken, zo dichtbij kun je ze hebben. We hebben het natuurlijk over zangeressen. In dit geval de mooiste zangeressen van Nederland. Wat houden we toch van God dat hij sommige mensen een gouden keel hebben gegeven. Kunnen ze dan ook nooit ontbreken in onze gouden Bijbel. Snap je de link?

FHM500

Heb je nog geen FHM500 in huis. Schaam je diep. Gelukkig is daar wat aan te doen. Via deze link kun je een product van TABAC kopen, krijg je ons blad er gratis bij. Ideaal cadeau voor Vaderdag. Kun zie je de mooiste zangeressen van Nederland ook in terug.

10. Sterre Marith Tapilatu (160)

A post shared by Sterre Marith Tapilatu (@sterremarith) on

9. Jennifer Ewbank (143)

100% tegen bont in m’n nek. “Joe” laat zich op deze manier echter graag lenen als sjaal. Ik zie steeds weer meer echt bont voorbij komen. Ook bij een aantal van de grootste influencers helaas. Twee jaar geleden was het een stuk minder. Was een groot voordeel van de crisis als je het mij vraagt. #saynotofur #samentegenbont #bont #fur #antifur #JoesaysNo #idotoo #Doyou?

A post shared by Jennifer Ewbank (@jenniferewbank) on

8. Birgit Schuurman (142)

Strike a pose…#blackandwhite

A post shared by ⚡️BIRGIT SCHUURMAN⚡️ (@birgit.schuurman) on

7. Elise van der Horst (85)

?

A post shared by eliZe (@elizemusic) on

6. Chelsea van de Kimmenade (78)

? . . . #justbe #you #me #love #writing #words #music #passion #dreams #intuition #smalltowngirl #bigcity #bigdreams #spiritual #story #mind #body #soul #heart #shotby #marcelzuurmond #mua #jedidjahkuijten @marcelzuurmond @jedidjahkuijten @luanaantunesstylist

A post shared by C H E L S E A ? (@chelseamusic__) on

5. Nathalie La Rose (61)

All I got is 1 Rose, who wants it … #happyvalentinesday

A post shared by Natalie La Rose Official! (@natalielarose) on

4. Famke Louise (42)

Je bent mooi van binnen, hou van jezelf en reflecteer. ❤️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

3. Maan de Steenwinkel (28)

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

2. Romy Monteiro (19)

Talkies Magazine ?☄️?

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

1. Sanne Veerbeek (12)

?#tb

A post shared by ꓥ Y D E N (@thisisayden) on

Dus, wees geen dief van je eigen ogen, doe vooral jezelf een plezier en bestel gewoon even het mooiste blad van Nederland.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 mooiste zangeressen van Nederland
Sluiten