Monitor van gamer redt leven door kogel te stoppen en werkt nog steeds

redactie 13 mrt 2019 Entertainment

Wie zegt dat gamen slecht voor je is, mag nu wel even heel snel zijn mond snoeren. De hobby van Eric Gan heegt namelijk zijn leven gered. De internationale student lag lekker in zijn bedje te slapen toen er opeens vijf kogels door zijn muren en ramen boorden. Eén kogel vloog in de richting van de slapende makker. Wonder boven wonder werd de vlucht van de kogel abrubt onderbroken door de monitor van zijn gaming pc.

Naast een ongedeerde Eric, bleek het beeldscherm ook nog gewoon te werken. Dat is dus prima reclame voor MSI, het merk van de monitor. Een krachtig beeldscherm heeft een hele nieuwe betekenis gekregen.

Good guy MSI

De geluksvogel plaatste een berichtje met foto’s op twitter over zijn zenuwslopende ervaring. Hierin zijn ook de foto’s te zien van de, nog werkende, pc. Werkelijk ongelofelijk. Je ziet zelfs de kogelgaten nog in de muur zitten. Zijn tweet ging niet onopgemerkt voorbij aan de mannen van MSI. Het bedrijf reageerde met een bericht dat ze een dollar per retweet zouden doneren aan een goed doel tegen geweld. Met succes. Binnen een dag werd ‘ie 10.000 keer gedeeld. “Bedankt voor alle retweets dit weekend. We zijn blij om te kunnen zeggen dat we 10.000 RT’s in één dag hebben gehaald. Het is goed om te zien wat de kracht van gaming kan doen. We benaderen meerdere anti-geweldsdoelen. We houden jullie op de hoogte!”

Reageer op artikel:
Monitor van gamer redt leven door kogel te stoppen en werkt nog steeds
Sluiten