Mohammed Ali’s dochter daagt Ronda Rousey uit

luc 11 mrt 2015 Entertainment

Nadat Ronda Rousey erin geslaagd is om het record voor de snelste titel verdediging aller tijden in de UFC te bemachtigen, lijkt het erop dat er geen enkele vrouw ter wereld in haar gewichtsklasse (Bantam-gewicht) in staat zal zijn om haar van de troon te stoten. Haar laatste drie titelgevechten duurden gezamenlijk niet langer dan 90 seconden. Er wordt al enige tijd geroepen dat Cristiane Justino, beter bekend als ‘Cyborg’, de enige vrouw is die kans heeft om haar te verslaan. Echter vecht ‘Cyborg’ momenteel voor een andere organisatie (Invicta), en vecht ze in een zwaardere gewichtsklasse. Nu schijnt dat de legendarische Mohammed Ali een dochter heeft die bokst. Wie wilt dat nou niet zien?

Laila Ali, met een record van 24-0, is begonnen met ‘trash-talken’ tegen de UFC kampioen. Ze geeft toe dat boksen niet helemaal te vergelijken is met MMA maar dat het simpelweg onmogelijk is voor een vrouw om haar te verslaan. “No woman can beat me, period. She’s like the size of my daughter … my 3-year-old.”

Momenteel is er niemand die een gevaar betekend voor Rousey, dus is er een grote kans dat dit gevecht tussen twee grote namen gerealiseerd wordt. Als zelfs Mayweather vs Pacquiao gerealiseerd kan worden, moet dit ook geen probleem zijn. Make it happen Dana!

Reageer op artikel:
Mohammed Ali’s dochter daagt Ronda Rousey uit
Sluiten