We mogen een hele dikke Assassin’s Creed Origins-headset weggeven

Redactie 5 nov 2017 Entertainment

Als je een beetje van games houdt, dan is Assassin’s Creed Origins een absolute aanrader. Vorige week kon je al de review van de game lezen. En nu hebben we andermaal iets moois.

Dankzij onze vrienden van Ubisoft mogen we een hele mooie headset weggeven. Het gaat daarbij om de Assassin’s Creed Origins: Listen Wireless headset. Een headset waar er wereldwijd 2100 stuks van zijn gemaakt en het daarmee tegelijkertijd ook een collector’s item is. Tevens is het een mooi kwaliteitsproduct. Het is er één die je kunt gebruiken om je games op te beleven, maar je ook in het dagelijks leven kunt gebruiken zonder dat het te veel op een gameheadset lijkt.

Het betreft een headset van Focal met een overear headset, die via bluetooth en via een minijack aansluiting op je verschillende devices kan worden aangesloten. Hij heeft een bereik van zo’n vijftien meter en een volle batterij moet twintig uur meegaan. Kortom, een headset waar je wel iets mee kan. En met een waarde 249 euro echt een mooie prijs is.

Want we geven hem weg

Je leest het goed, deze headset kan van jou worden. Het enige dat je daarvoor moet doen is een mail sturen naar jelle@wayneparkerkent.com, waarbij je aangeeft dat je kans wilt maken op deze mooie prijs. Vergeet daarbij niet je adresgegevens achter te laten, zodat we de prijs kunnen opsturen. Succes!

Reageer op artikel:
We mogen een hele dikke Assassin’s Creed Origins-headset weggeven
Sluiten