Moeder verdenkt zoon van roken maar betrap hem op iets heel anders…

Redactie 14 aug 2015 Entertainment

Ben je klaar voor een mooi verhaal? De boys van Slechte Grappen plaatsen zo nu en dan hele mooie verhalen. Deze keer gaat het over een jochie die door z’n moeder verdacht wordt van roken. Maar als de aap uit de mouw komt, betrapt ze hem op iets heel anders.

”Mijn vader was vroeger toen ik nog wat jonger was, een vrij zware roker en stopte nadat hij een zware longontsteking kreeg die hem een hele tijd in het ziekenhuis hield. Mijn moeder was sindsdien als de dood dat haar kids hetzelfde zouden overkomen en hield dan ook vaak pleidooien over waarom wij absoluut niet moesten gaan roken en hield ons daarnaast flink in de gaten.

Op een zaterdagavond had ik een huisfeestje van een vriend en alle “coole” kids sloofden zich uit door 10 pakjes peuken op een avond weg te roken. Ondanks dat ik geen peuk aanraakte stonken mij kleren hierdoor alsnog flink naar de rook.

Terwijl de rest zijn longen aan het asfalteren was, had ik ondertussen een leuk meisje aan de haak geslagen. Van het een kwam het ander en voor ik het wist stond ik haar volgas te vingeren. Hoppataaa, 2 vingers erin en roeren maar. Meisje natuurlijk zo nat als het maar wezen kan en m’n vingers roken alsof ik met mijn blote handen zojuist een zure vis had geslacht.

Het werd echter al snel laat en m’n moeder kwam me even na middernacht ophalen. Ik sprong in de auto en deed uiteraard m’n uiterste best om zo nuchter mogelijk over te komen. Net toen we ongeveer twee minuten onderweg waren, vroeg ze me of ik gerookt had…

Cliffhangertje hé! Verhaal aflezen? Dat kan bij onze vrienden van Slechte Grappen. Moet je hier klikken!

Reageer op artikel:
Moeder verdenkt zoon van roken maar betrap hem op iets heel anders…
Sluiten