Moeder (98) verhuist naar verzorgingscentrum om daar voor haar 80-jarige zoon te zorgen

Redactie 30 okt 2017 Entertainment

Soms haalt ze het bloed onder je nagels vandaan, maar als we heel eerlijk zijn is er maar één vrouw in ons leven die ons hartje altijd zal verwarmen, en dat is je moeder. Mama’s zeggen ook vaak dat moeder-zijn een fulltime baan is die nooit zal ophouden, in dit geval blijkt dat helemaal waar te zijn.

Mama Ada Keating is namelijk 98 jaar oud en heeft besloten om te verhuizen naar het verzorgingstehuis waar haar 80-jarige zoon Tom woont, puur om te kunnen zorgen voor hem. Tom had zijn hele leven bij zijn moeder gewoond omdat hij jammer genoeg geen vrouwtje aan de haak kon slaan om een gezin mee te stichten. In 2016 moest Tom helaas naar een bejaardencentrum overgeplaatst worden omdat hij te hulpbehoevend werd.

Ada vond het maar niets dat zoonlief niet meer in de buurt was en besloot een jaar later naar dat zelfde verzorgingstehuis te verhuizen. Op deze manier kunnen zoon en moeder toch samen zijn en genieten van een potje kaarten, tv-kijken of gewoon van elkaars aanwezigheid genieten terwijl Ada aan het breien is. “Ik kom Tom iedere avond welterusten wensen in zijn kamer en ik vertel hem wanneer het ontbijt klaar staat beneden. En als ik naar de kapper ga wacht Tom tot ik terug ben en wacht me dan met open armen op.”

De manager van het verzorgingstehuis laat weten dat iedereen wordt geraakt door de enorm liefdevolle relatie tussen moeder Ada en zoon Tom. “We zijn enorm blij dat we deze lieve mensen plaats kunnen bieden in onze gemeenschap, iedereen is gek op Tom en Ada en ze zijn absoluut onafscheidelijk.”

Dus schaam je absoluut niet als je een echte mama’s boy bent. Geniet van mama’s zorg zolang het nog kan!

Foto’s: Liverpool Echo

LadBible

Reageer op artikel:
Moeder (98) verhuist naar verzorgingscentrum om daar voor haar 80-jarige zoon te zorgen
Sluiten