Modellen, filmsterren en miljonairs maken gebruik van een geheime datingapp

Redactie 9 mrt 2017 Entertainment

Op Tinder kom je allerlei soorten mensen tegen die, volgens ons eigen onderzoek, vooral uit zijn op seks. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar hoe zorg je er nu voor dat je een match vindt die op jou lijkt en weet hoe het is om in jouw situatie te verkeren?

Beroemdheden willen ook graag daten en Tinderen, ze hebben er alleen geen zin in om telkens lastig gevallen te worden door fans die al jaren een levensgrote poster boven hun bedje hebben hangen waar ze de eenzame avonduren mee door komen.

Dating GIF - Find & Share on GIPHY

Dit soort mensen, denk aan modellen, filmsterren en rijkelui, hebben zo ook hun eigen vijver waar ze uit kunnen vissen die niet beschikbaar is voor gewone stervelingen. Zij maken dankbaar gebruik van de geheime app Tinder Select die hen koppelen aan andere rich&famous.

Nu zul je deze exclusieve app zo snel mogelijk willen downloaden, maar helaas is dit niet mogelijk. Het bedrijf achter de app moet je namelijk een uitnodiging sturen om lid te worden, of een prominent lid moet jou uitnodigen ook de app te gaan gebruiken en met likes te strooien. Tinder Select lekte uit toen een gebruiker screenshots rondstuurde en het internet ontplofte.

Valentines Day GIF - Find & Share on GIPHY

Wil je dus eens kans maken om te daten met Emma Watson of een Selena Gomez? Zorg dat je succesvol wordt en beklim de ladders van de sociale elite zodat je wordt uitgenodigd voor deze bizarre app. Vergeet niet je verhalen met ons te delen!

 

UniLad

Reageer op artikel:
Modellen, filmsterren en miljonairs maken gebruik van een geheime datingapp
Sluiten