MMA vechters hoeken elkaar in hun vrije tijd neer op de grasmat

Redactie 16 jul 2018 Entertainment

Er bestaat geen echtere sport dan MMA. Niemand loopt te mauwen in de kooi, geen schwalbes, geen mensen die zich aanstellen. Twee personen die als enige doel hebben te bewijzen dat ze beter kunnen knokken dan de ander. Scheids zijn doel is om te zorgen dat er geen zwaar gewonden vallen, dat is het enige verschil dat er is tussen deze topsport en ordinair vechten op straat. Mensen die de sport eren en op deze manier elkaar willen vechten, hebben een zeker respect voor elkaar. Zo ook deze Franse mannen die elkaar te lijf gaan op de grasmat. 

We zien echt vechten, maar wel knokken waarbij er geen zwaar gewonden vallen. Daar houden we van. Het niveau in de video ligt hoog, dit zijn geen mannen die zomaar besluiten om paar klappen aan elkaar uit te gaan delen. We zien draaiende trappen en mooie submissions. We zijn benieuwd hoe deze mannen het zouden doen in de echt Octagon.

Scheidsrechter

Wat de maker van de video erover zegt is het volgende: “Dit straat gevecht is met MMA-UFC regels, het geweld in deze video is alleen bedoeld als sport. Er is een scheidsrechter die het doel heeft om de atleten te stoppen wanneer er risico is op het aanrichten van serieuze schade.”

Reageer op artikel:
MMA vechters hoeken elkaar in hun vrije tijd neer op de grasmat
Sluiten