Dromen komen uit: M&M chocopasta in de supermarkt

Redactie 1 feb 2018 Entertainment

Ben jij heel toevallig fan van M&M’s en van chocoladepasta? Nou, dan maken wij je dag weer helemaal goed. In de schappen van Engelse supermarkten zijn er namelijk potten M&M-chocopasta gespot. Inslaan als een malle dus.

Zoals je helaas hierboven leest, liggen de potten nog in Engeland. Dat betekent zeker niet dat we ze nooit in de Nederlandse supermarkten kunnen vinden. Of we pakken het vliegtuig, nemen een lege koffer mee en een volle mee terug.

De nieuwe variant chocopasta van het bedrijf Mars zal gewoon de normale pastasmaak bevatten, maar tussen de bruine massa zul je M&M-stukjes vinden. De ochtend kan dus niet beter beginnen met deze dikke uitvinding. Wij geloven erin dat de nieuwe smaak dit jaar nog bij ons op de boterhammen te smeren is. Er zijn al heel wat fans vanuit Engeland die hun die hun geluk niet op kunnen. Wij moeten dus nog even wachten. De eerst volgende vlucht naar Londen kost 90 euro, dit kunnen we nog even overwegen. Check ook even deze commercial van M&M’s van de Super Bowl aanstaande zondag.

Foto: Mars

Reageer op artikel:
Dromen komen uit: M&M chocopasta in de supermarkt
Sluiten