Mizuno komt met ultieme liefdesbaby tussen hardloopschoen en sneaker

Mizuno is een big player in zowel het running- als lifestylesegment. Als je dan belooft een hemelse liefdesbaby tussen die twee takken van sport te maken, liggen de verwachtingen vanzelfsprekend torenhoog. ‘Nou en?’ Zoiets moeten de Japanners gedacht hebben. Ze zijn hem gewoon gaan maken en morgen komt ‘ie uit: de Mizuno Wave Rider β.

Mizuno speelt ook wel een beetje vals. Voor dit model hebben ze inspiratie kunnen halen uit maar liefst zesentwintig voorgaande Rider-edities. Dan heb je natuurlijk wel een voorsprong.

Mizuno Wave Rider β

We kunnen het ons haast niet voorstellen maar mocht je nog niet bekend zijn met de Wave Rider: dat is de legendarische hardloopschoen van het Japanse merk. Na 25 jaar ervaring konden ze ‘m dromen en dat vertaalt zich in dit zuivere Japanse icoon. “Fashion met de hoofdletter β”, noemt Mizuno het zelf.

De schoen is een perfecte balans tussen innovatie, design en traditie. Qua finishing touch is de Wave Rider β helemaal af, met rijke materialen als premium suède en mesh. Retro met een ziel, maar wel met een super-de-luxe voetbed anno 2023. Ofwel: comfort. Volgens Mizuno is het een schoen waar je een outfit bij zoekt en niet andersom.

Mizuno

Deze Wave Rider β is geïnspireerd op de laatste versie uit de serie, de Wave Rider 26. Alleen dan dus met een casual, retro make over. Zo is de Runbird (het logo is blijkbaar een vogel!) groter dan normaal, en anders gestikt. De kleurstellingen waarin ze verkrijgbaar zijn, zijn ook helemaal retro: dennengroen en marineblauw. Bovendien is het logo op de tong in een gekleurde cirkel geplaatst.

De Mizuno Wave Rider β is beschikbaar bij geselecteerde fashion sneaker stores. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon bij Mizuno zelf bestellen. Voor €179,95 heb je de ideale schoen voor het hele jaar door.

Reageer op artikel:
Mizuno komt met ultieme liefdesbaby tussen hardloopschoen en sneaker
Sluiten