Miljonair vrijgesproken van verkrachting omdat hij ‘per ongeluk’ in de flamoes van 18-jarig meisje viel

Op het internet kom je een hoop vreemde verhalen tegen, maar dit slaat werkelijk alles. Dat een 46-jarige man wordt vrijgesproken van verkrachting is nog niet zo bijzonder, maar zijn verklaring wel. Hij zegt namelijk dat hij per ongeluk met zijn stijve tampeloeres bovenop de vrouw was gevallen en haar daardoor penetreerde.

Het begon allemaal tijdens een stapavondje in London waar Ehsan Abdulaziz in een exclusieve club een 24-jarige vriendin tegenkwam. Na een gezellig avondje met dure champagne en hapjes bood de miljonair de vrouw en haar 18-jarige vriendin aan om bij hem thuis nog een shotje wodka te doen. Na een paar glaasjes besloten Ehsan en de 24-jarige dame naar de slaapkamer te gaan om daar de avond even goed af te sluiten.

Toen Ehsan klaar was met zijn wippartijtje besloot hij nog even te gaan kijken bij de 18-jarige chick die op de bank sliep. Na eigen zeggen ging hij haar vragen of ze nog een deken wilde, maar volgens het slachtoffer probeerde hij haar op een andere manier op te warmen. Het meisje werd wakker toen de hitsige miljonair zichzelf bij haar naar binnen probeerde te werken. Volgens Ehsan is het allemaal een grote vergissing en was hij uitgegleden en viel hij met zijn Duitse helm vol tussen de benen van het slachtoffer. Toch knap dat hij dit verhaal zo geloofwaardig wist te vertellen dat de rechter hem vrijsprak van verkrachting. Maar geloofwaardig? Mwah.

Reageer op artikel:
Miljonair vrijgesproken van verkrachting omdat hij ‘per ongeluk’ in de flamoes van 18-jarig meisje viel
Sluiten